Revija horor filmova u Cineplexx bioskopima od 29. oktobra do 1. Novembra

Utorak, 27. oktobar 2020. 11:10
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx bioskopa uz odabrane horor filmove od 29. oktobra do 1. novembra.Karte su u prodaji! 

Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove? Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote...

U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, ,,Stan 32” koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt. Ljubitelji horor filmova imaće priliku da uživaju u omiljenom žanru u Cineplexx bioskopima kada nam se na veliko platno vraća i Džejmi Li Kertis u svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu ,,Noć veštica”, koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije.

Oskarovka Lupita Njongo tumači glavnu ulogu u filmu ,,Mi”, priči o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih. Filmovi koje možete pogledati u okviru Cineplexx Noći veštica su i ,,Groblje kućnih ljubimaca”, ,,Ukleto” i ,,Srećan dan smrti 2”.

Potpunu čaroliju jezivoj noći pružiće maskirani likovi iz kultnih horor filmova koji će vas sačekati u našim hodnicima i bioskopskim salama, u subotu, 31. oktobra. Ulaznice za „Noć veštica“, „Mi“, „Groblje kućnih ljubimaca“, „Ukleto“ i „Srećan Dan smrti 2“ su u prodaji po promotivnoj ceni od 300 dinara u beogradskim i 200 dinara u ostalim Cineplexx bioskopima, dok su karte za film „Stan 32“ u prodaji po redovnim cenama. Za više informacija posetite www.cineplexx.rs

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA