CINEPLEXX BIOSKOPI ovog vikenda rade do 17h, na repertoaru najaktuelniji filmovi

Subota, 05. decembar 2020. 12:13
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

U subotu i nedelju, 5. i 6. decembra, svi Cineplexx bioskopi u Srbiji će biti otvoreni za publiku od 11 do 17 časova.Ukoliko ne znate kako da provedete svoje dane vikenda, Cineplexx je pravo mesto za vašu bezbednu zabavu.

Uz trenutno najpopularnije filmske naslove i poštovanje svih propisanih mera, odlazak u bioskop u subotu i nedelju je odličan izbor za mali predah od svakodnevice.

Ovog vikenda na repertoaru Cineplexx bioskopa glavna zvezda je Nenad Jezdić u domaćem filmu „Vikend sa ćaletom“,. Novi film Miroslava Momčilovića – autora filmova „Kad porastem biću Kengur“ i „Sedam i po“ – donosi nam komičnu dramu o odnosu oca i sina.


Trolovi su i dalje na „Svetskoj turneji“ i sve su raspevaniji i zanimljiviji, što garantuje predah od škole za naše najmlađe posetioce. Publika će tokom vikenda moći da pogleda i trilere „Prevodioci“ i „Tišina belog grada“, a ljubitelji horora uživaće u filmovima „Stan 32“, „Nevidljivi čovek“ i „Tripozno“.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Sve projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA