Urnebesna komedija i 1000 bonus bodova 24. juna u Cineplexx bioskopima

Nedelja, 20. jun 2021. 11:59
Autor: OS
Izvor: Sinepleks

Sjajnu glumačku ekipu koju čine Salma HajekRajan RejnoldsSamjuel L. Džekson, Morgan Friman i Antonio Banderas, gledaćemo na velikom platnu svih Cineplexx bioskopa i to na Comedy night događaju u četvrtak, 24. juna od 20 časova. Pripremite vaše Cineplexx bonus kartice jer vas očekuje 1000 poklon bodova.

Karte su prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. 

Nakon genijalne komedije iz 2017. godine ,,Mafijaški telohranitelj“, najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život. 

Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd.

Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao ... pa, moraćete da pogledate film.

Pored sjajnih holivudskih imena, pojavljuje se i naš poznati glumac Dragan Mićanović. Komedija koja će te nasmejati do suza, a kako i ne bi uz ovakvu glumačku postavku i 1000 poklon bodova na Cineplexx bonus kartici garantuju zabavu za pamćenje.

Ulaznice su u prodaji za Comedy night i film ,,Telohranitelj mafijaševe žene“ su u prodaji. 

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA