Animirani film NAPRED - prava avantura za klince

Subota, 07. mart 2020. 02:32
Autor: OS
Izvor: OS, Taramauntfilm

Animiranu avanturu za sve devojčice i dečake koji veruju u vilenjake, magiju i ostvarenje želja, film "NAPRED" (ONWARD), donosi nam maštovita radionica studija Dizni Piksar!


Imaćemo priliku da uživamo i duhovitoj i emotivnoj priči punoj neobičnih i divnih stvorenja i magije, ljubavli i najiskrenijih emocija! Mladi vilenjaci Ian i Barli Lakonogi odvešće nas u svet gde su čuda moguća, nasmejaće nas svojim duhovitim šalama i naučiti da je na svetu najvažnije vreme koje provodimo sa ljudima koje volimo i koji nas vole.

Najverniji fanovi imali su priliku da uživaju u specijalnoj projekciji koja je održana 29. februara u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a kojoj je prisustvovao i deo fantastične ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma: Relja Žikič, Boris Pingović, Vladan Milić, Nikola Todorović, Sofija Stanković, Saša Sinđelič, Nikola Nemešević, Srđan Čolić, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Loony.Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope stiže 5. marta 2020. godine.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA