Novi filmovi u bioskopima u 2020. (VIDEO)

Petak, 10. januar 2020. 04:18
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: Ogledalo Srbije

I u januaru će boskopi biti zanimljivo mesto za ljubitelje filmskog platna. Očekuju nas "Dulitl", "2017", "Arktik"..

Dulitl
Jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama je Dulitl.

Topla i uzbudljiva porodična avantura odvešće nas na mesta o kojima nismo mogli ni da sanjamo, upoznaće nas sa egzotičnim životinjama i pomoći nam da upoznamo svet iz mašte!
Pošto je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični dr Džon Dulitl, poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali, kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

1917.

Reditelj Sem Mendez, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, "Skyfall" i "Spectre", predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva 1917.

Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju preći neprijateljsku teritoriju i dostaviti poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika.

Oskarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene koje nismo do sada imali prilike da vidimo na velikom platnu.

Invazija

Prošle su tri godine od pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum.
Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret. Da li su spremni na to?

Arktik

Nova akciona animacija snimljena je za sve generacije.

Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju.

Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika…

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA