Gostovanje teatra Vihor - "Teško je reći zbogom"

Četvrtak, 04. februar 2021. 11:38
Autor: OS
Izvor: OS, Madlenianum

Predstava Teško je reći zbogom, teatra Vihor iz Beograda, koja je trebalo da se odigra u oktobru mesecu igra se sad u petak 5. februara od 19 časova u okviru GAVRAN FEST-a – festivala dramskog pisca Mira Gavrana. Ovaj festival, prvi takve vrste u Srbiji, a jedanaesti po redu u svetu, prikazuje dramska dela ovog najprevođenijeg i najizvođenijeg hrvatskog pisca. Inicijator i direktor GAVRAN FESTA u Beogradu je vlasnica i osnivač Madlenianuma gospođa Madlena Zepter, dok je selektor festivalskog programa direktorka Drame Opere i teatra Madlenianum Ana Radivojević Zdravković.

Teatar Vihor iz Beograda; režija Marija Barna Lipkovski; igraju Dragana Dabović, Ivan Mihailović i Nevena Vukes; scenografija Marija Simović; muzika Marko Louis; kostim ISKON MODE.

Iz Madlenianuma takodje sa žaljenjem obaveštavaju da su, zbog određenog zdravstvenog rizika, prinuđeni da otkažu predstavu “Vesela udovica” koja je trebalo da se održi 7. februara. Brojnost umetnika na sceni i u orkestarskoj rupi predstavljaju određeni rizik igranja. Karte se mogu vratiti od srede 3. februara do ponedeljka 22. februara. Svima koji su karte kupili on-line novac će biti vraćen automatski preko njihove banke.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA