Novi papa - serija koja je i dalje hit nakon premijernih novih epizoda VIDEO

Nedelja, 19. januar 2020. 08:32
Autor: OS, Maja Stojanović
Izvor: OS

Hit serija "Novi Papa" oskarovca Paola Sorrentina, imala je premijeru 10. januara na HBO GO-u, kada prve dve epizode dolaze u ponudu. Serija je biti prikazana na HBO kanalu, premijerno 14. januara u 20.00 sati.


"Novi papa" nastavlja priču tamo gdje je Mladi papa stao. Papa Pio XIII (Jude Law) je u komi. Posle pauze, neočekivane koliko i tajanstvene, Voiello (Silvio Orlando) uspeva da dovede Sir Johna Brannoxa (John Malkovich), umerenog, šarmantnog i sofisticiranog engleskog aristokratu, na papski presto, a on preuzima ime Ivan Pavao III.

Novi papa deluje savršeno, ali skriva slabosti i brojne tajne. Shvata da će mu biti teško da zameni harizmatičnog i slavnog prethodnika, dok se u Vatikanu Voiello bori sa skandalima...


Sofija i Estera pokazuju svoje pravo lice, a kardinal Gutierrez i dalje se bori protiv svojih kontradikcija. Takodje, brojni vernici počnu da idolizuju Pija XIII. koji počinje sa slanjem čudnih poruke iz svog bolničkog kreveta.

Svih devet epizoda režirao je oskarovac Paolo Sorrentino, koji je ujedno i jedan od scenarista, uz Umberta Contarella i Stefana Bisesa.U glavnim ulogama su Jude Law i John Malkovich, a pored njih su i Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier i Maurizio Lombardi.

Pridružuju im se i Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir i Massimo Ghini. Sharon Stone i Marilyn Manson će se pojaviti u seriji kao specijalni gosti.

Seriju Novi papa potpisuju Sky, HBO i Canal+, a među izvršnim producentima su Paolo Sorrentino i Jude Law.

Autor: Maja Stojanović

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA