Animirani serijal „Pafini” najgledaniji na Apple TV-u

Petak, 18. decembar 2020. 17:19
Autor: OS
Izvor: OS

Kratkometražni animirani serijal „Pafini”, produkcijske kuće Iervolino Entertainment, u čijem su stvaranju učestvovali i zaposleni u domaćem Iervolino Studios, našao se na prvom mestu po gledanosti već u prvoj nedelji prikazivanja na Apple TV platformi.Veoma mi je drago da naše ideje i kreativna obrada važnih društvenih pitanja poput rasne i polne jednakosti, kao i zaštite životne sredine nailaze na odličan prijem gledalaca. Verujem da i ovako kompleksne teme možemo napraviti prijemčivim i najmlađoj publici, a podizanje svesti o gorućim temama je upravo naš cilj pored, naravno, pružanja kvalitetne zabave”, izjavio je Andrea Iervolino, direktor i osnivač produkcijske kuće Iervolino Entertainment koja je ove godine otpočela rad u Srbiji.

„Pafini” prate avanture pet arktičkih ptica, pomoćnike lukavog morža po imenu Oto, a glavna uloga poverena je Džoniju Depu čiji su glas, lik i pojedine crte ličnosti poslužili za formiranje lika ptičice Džoni Paf. Serijal se bavi temama jednakosti i ekologije na zabavan i avangardan način, u želji da skrene pažnju javnosti na aktuelne izazove sa kojima se naša planeta svakodnevno suočava.

Ovaj serijal od 250 petominutnih epizoda predstavlja nastavak animiranog filma „Misija Arktik” koji je takođe osvojio srca publike širom sveta, a posebno u Americi, gde se kotira kao treći najgledaniji naslov u svojoj kategoriji na Netflix-u. Serijal „Pafini” dostupan je na Apple TV i Amazon Prime digitalnim platformama.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA