Repertoar Sinepleksovih bioskopa - napravite izbor

Sreda, 28. oktobar 2020. 13:27
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

Pred vama je rrepertoar Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Shopping Center i Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa za period od 29. oktobra do 4. novembra.


 
Ove nedelje se na repertaoru nalaze tri nova naslova, jedna opera, jedna premijera, i tri događaja:
 
„Stan 32“ - Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote... U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.
Trejler filma: https://youtu.be/3QK01IN0tXA
 
„Čistilište“ - Program terapije, nazvan C.L.E.A.N. deluje direktno na mozak pacijenata. Dr Molenar i njegova koleginica Emili Kolman garantuju emocionalno i psihološko olakšanje, iako svako od njih ima različito tumačenje terapijskih metoda - Kolman ima klinički, dok se Molenar se više oslanja na upotrebu okultnog. Kriminalistički psiholog Noa Bišop prati troje svojih pacijenata sa odeljenja za kriminal u sanatorijum, verujući da program može nanovo poboljšati život ovih mladih zatvorenika. Molenarov zlokobni plan je otvoreni „obrnuti egzorcizam“: pacijente želi da iskoristi kao razmenu za demonska stvorenja, koja čekaju duboko na imanju na kojem je sanatorijum izgrađen. Iako mnogi pacijenti misle da bi sve mogla biti halucinacija, Noa, uz pomoć Emili - njegove bivše učenice - mora da ostane pri zdravoj pameti i spreči Molenarov brutalni tim upravnika da pripremi dolazak „zveri“.

Trejler filma:
 https://youtu.be/LcgoUEUMMsQ
 
„Vikend sa ćaletom“ - Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, „Čekaj me ja sigurno neću doći”, „Smrt čoveka na Balkanu”, „Smrdljiva bajka”, Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina. Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.
Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest...
Trejler filma: https://youtu.be/0F3i7C2adRY


 
„Leteći Holanđanin“ - Fransoa Žirard, čija je mistična, krvlju natopljena vizija Vagnerovog ,,Parsifala” poslata jedna od umetničkih vrhunaca proteklih Metovih sezona, ovaj put se okreće drugom Vagnerovom remek-delu, ,,Leteći Holanđanin”, kojim diriguje Valeri Gergiev. Prvi put u Metu, Sir Brajan Terfel tumači ulogu misterioznog Holanđanina, osuđenog da zauvijek luta morima. Anja Kampe je odana Senta čija ga ljubav može osloboditi. Budući da je Senta opsednuta portretom legendarnog moreplovca, pozornica Meta pretvorena je u kolosalno ulje na platnu. Franc Josef Selig tumači ulogu Sentinog oca Dalanda, Sergej Skorokhodov nastupa u ulozi lovca Erika, David Portilo tumači ulogu Kormilara, a Mihoko Fujimura Sentinu dadilju Meri.
Trejler: https://youtu.be/tvWf42JeSJc
 
*Premijera filma „Vikend sa ćaletom“: Deo glumačke ekipe filma ,,Vikend sa ćaletom” pozdraviće publiku u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu u četvrtak, 29. oktobra na projekciji od 20 časova.
Ostvarenje u kome je Momčilović okupio istaknuta imena domaćeg glumišta: Nenada Jezdića, Baneta Vidakovića, Miodraga Mikija Krstovića, Borisa Milivojevića, Katarinu Radivojević, Svetlanu Cecu Bojković donosi priču o paralelnim svetovima, o ocu i sinu različitih karaktera koji nakon godina razdvojenosti pokušavaju da uspostave prijateljski odnos u toku samo jednog vikenda.


 
Cineplexx Noć veštica - Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx bioskopa uz odabrane horore! Od 29. oktobra do 1. novembra u Cineplexx bioskopima testiraćemo granice hrabrosti najstrašnijim hororima koji lede krv u žilama. Za Noć veštica, 31. oktobra, možda se učini da se u bioskopu oseća još nečije prisustvo i da će taj izlazak prerasti u nešto mnogo strašnije.
Na repertoaru će se naći „Noć veštica“, „Mi“, „Groblje kućnih ljubimaca“, „Ukleto“ i „Srećan Dan smrti 2“, kao i potpuno novi španski horor „Stan 32“.
 
Dani klasičnog srpskog filma - Najmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Galerija Belgrade će ekskluzivno organizovati Dane srpskog klasičnog filma, u okviru kojih će biti prikazana najveća ostvarenja domaće kinematografije.
U okviru Cineplexx dana srpskog klasičnog filma će se prikazati sedam kultnih ostvarenja producentske kuće Centar Film: „Maratonci trče počasni krug“, „Nacionalna klasa“, „Varljivo leto ’68“, „Lepota poroka“, „Davitelj protiv davitelja“, „Nešto između“ i „Poseban tretman“. Susret nove publike sa ovim klasicima u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu predstavlja pravi spoj klasičnog i modernog i od velikog je značaja za našu kinematografiju.
Kultna ostvarenja digitalno su restaurirana u odeljenju za digitalizaciju i digitalnu restauraciju Jugoslovenske kinoteke u okviru projekta ’’VIP Kinoteka’’ koji od 2017. sprovode Jugoslovenska kinoteka i Vip mobile.Dani klasičnog srpskog filmahttps://youtu.be/VV1Qin-YhKc
            
Cineplexx Galerija Belgrade vikend dobrodošlice - Prvi radni dani novog bioskopa biće posvećeni našim najmlađim posetiocima, tako da će od petka do nedelje moći da gledaju svoje omiljene dečije filmove po promotivnoj ceni ulaznice od 300 dinara.„Trolovi: Svetska turneja“ je i dalje u toku, a naši šareni trolovi uvek traže nove raspevane članove koji će krenuti zajedno sa njima. Ako želiš da kreneš u avanturu života i pomogneš jednom psu da pronađe svog prijatelja, „Lesi se vraća kući“ je pravi izbor za tebe. „Kućni patuljci“ su vredniji nego ikada, ali im treba i tvoja pomoć. Pridruži se odlučnoj braći u potrazi za magijom i uživaj u svetu fantazije filma „Napred“. Ovoga puta čarolija nije u jabuci, nego u crvenoj cipelici, ali „Snežana i sedam patuljaka“ idu na jednako uzbudljivo putovanje.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA