Da li će vam se svideti "Kalkanski krugovi" VIDEO

Subota, 20. mart 2021. 00:10
Autor: OS
Izvor: Superstar TV

U subotu, 20. marta na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje serije "Kalkanski krugovi", koja je već počela na kanalu Superstar TV, 13. marta, ali još se nije zahuktalo...


superstar,tv

Okosnica serije je sukob dve porodice iz živopisnog dela Dola koji krije tajnu čuvanu decenijama. Vreme je da se taj sukob razreši.

"Nakon što mu policija privede ćerku Mionu zajedno sa poznatim beogradskim dilerom, Dejan Matić odlučuje da prekine rad u svom arhitektonskom studiju, te da se zajedno sa ćerkom preseli u Dol, rodno selo njegovog oca.

Uprkos Mioninom otporu, on svoju zamisao i sprovodi, sa nadom da će u Dolu ćerku odvojiti od lošeg društva i loših navika, te obnoviti međusobnu bliskost, izgubljenu tokom Mioninog odrastanja i Dejanovog bavljenja svojom karijerom.


Međutim, umesto očekivanog mira, u Dolu ih očekuju tajne i nerazjašnjeni odnosi koji su spremni da i njima i svima oko njih pomrse konce i naprave neočekivani preokret. Pri samom dolasku, dočekuje ih stric sa najavom dešavanja u selu – investitor je spreman da oseče staru šumu, Zabran i izgradi kompleks hotela", najavljuje superstar.tv.

U dest epizoda., u glavnim ulogama priče koja će vas držati u neizvesnosti od vikenda do vikenda, čekaju vas: Vojin Ćetković kao Dejan, Ivana Zečević kao Miona, Žarko Laušević kao Velibor i Nataša Ninković kao Vera.


Ostale uloge
Nela Mihailović, Marko Gvero, Filip Hajduković, Branka Pujić, Mima Karadžić, Aleksandar Petković, Nina Nešković, Vesna Čipčić, Filip Stankovski, Pavle Mensur, Goran Šušljik, Branko Janković, Branko Perišić, Bojana Stojković, Olga Odanović, Zlatija Ivanović, Nina Janković, Vukašin Jovanović, Lazar Nikolić, Maja Šipovac, Nemanja Oliverić, Miloš Vlalukin, Olivera Bacić, Miloš Timotijević.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA