U iščekivanju serije "Porodica", ko tumači Miloševiće, Đinđića, Legiju... (VIDEO)

Petak, 19. mart 2021. 22:40
Autor: OS
Izvor: OS, Superstar TV, Instagram

Uskoro na Superstaru TV I RTS-u, sa emitovanjem počinje mini serija "Porodica“, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života porodice bivšeg srpskog i jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, dok je bio na slobodi.


Od 29. marta na Superstar TV kreće serija koja je već pokrenula komentare i od koje se mnogo očekuje imajući u vidu galeriju glumačkih imena koju je produkcija okupila.

Atraktivnost teme je poseban momenat.

"Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, zatočeni u vili na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu, a borba na život i smrt postaje jedini cilj. I kao što je njihova porodica, tokom decenije svoje vladavine, uticala na sve, i u poslednjim trenucima ona je u centru pažnje čitavog sveta", navodi se na portalu Superstar TV.

Producenti najavljuju da serija "prevazilazi politiku i bavi se ljudskim sudbinama četvoročlane porodice, koji nikada nisu verovali da se ovako nešto može desiti i koji reaguju nepredvidivo, instiktvno i ljudski".

View this post on Instagram

A post shared by SUPERSTAR TV (@superstartv.rs)


"Ovo je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda", prenosi superstar.tv.

Uloge

Slobodana Miloševića igra Boris Isaković, Mirjanu Marković Mirjana Karanović, Mariju Milošević Tatjana Marković, Zorana Đinđića Uliks Fejmiu, Vojislava Koštunicu Svetozar Cvetković, a Čedomira Jovanovića Milan Marić.

Katarina Žutić tumači Slavicu Đukić Dejanović, a Vuk Kostić - Milorada Ulemeka - Legiju.

U ostalim ulogama su Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović Svetlana Bojković i Jana Bjelica

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
Natasa

Jedva cekam. Posebno Katarinu zutic da vidim u ulozi Slavice

Subota, 20. mart 2021.