Stiže treća sezona "Predstraže" - snimano u Srbiji

Utorak, 02. februar 2021. 15:40
Autor: OS
Izvor: OS ProPr

Treća sezona serija koja ima sve veću armiju obožavalaca, Predstraža (The Outpost) premijerno se prikazuje na Balkanu 9. februara u 21.00 na kanalu SCI FI.  


Foto Aleksandar Letić / NBCU International / Electric Entertainment

Nove epizode emitovaće se  utorkom. Ova popularna američka serija ponovo je kompletno snimana i montirana u Srbiji, pri čemu je korišćen kompleksan studijski set i brojne lokacije, među kojima su: Kalemegdan, Smederevska tvrđava, Petnička pećina kod Valjeva, klisura reke Vratne u istočnoj Srbiji

U ovoj avanturističkoj fantaziji glavnu ulogu tumači Džesika Grin kao Talon, jedina preživela iz rase poznate pod nazivom Crna krv (Blekblads). U prvoj sezoni njenih avantura videli smo kako se Talon sveti za masakr izvršen u njenom selu od strane bande plaćenih ubica, dok se u drugoj sezoni susreće sa novim pretanjama. U trećoj sezoni nju je izdala njena spostvena vrsta. Ona pokušava da izmiri svoje prijatelje, ljude, sa nasleđem Crne krvi. 

Dok saznaje više o svojoj izgubljenoj porodici, Talon mora da razlikuje istinu od prevare da bi rešila misteriju svog porekla. 


Foto Aleksandar Letić / NBCU International / Electric Entertainment

Brojni filmski radnici iz Srbije učestvovali su u stvaranju 3. sezone serije Predstraža, među kojima su glumci: Predrag Bjelac, Radivoje Bukvić, Tijana Upčev, Dragan Mićanović; kostimograf Ivana Vasić Ingliš, reditelj Milan Todorović, direktor fotografije Igor Šunter i mnogi drugi. 

Treća sezona serije Predstraža sastoji se od 13 epizoda čije je emitovanje planirano širom sveta: u SAD-u, Velikoj Britaniji, Africi i Evropi, uključujući Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na kanalu SCI FI. Izvršni producenti su kreatori serija Zvezdana kapija i Zvezdana kapija SG-1, Din Devlin i Džonatan Glasner.

Tvorci serije i Electric Entertainment izvršni producenti su Kajnan Grifin i Džejson Foler, zaslužni za stvaranje filmskog serijala Mitika. Dženifer Grifin iz Arrowstorm Entertainment i Džonatan Ingliš iz kompanije Balkanic Media su takođe producenti.Predstraža vraća sa na kanal SCI FI sa trećom sezonom u utorak, 9. februara od 21.00.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA