Otvorena IMAX sala u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu

Četvrtak, 25. mart 2021. 23:49
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

Cineplexx, najveći bioskopski lanac u Srbiji i regionu, obezbedio je posetiocima Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa da uživaju u najboljem filmskom doživljaju na svetu, jer je otvorena IMAX® sala uz film ,,Godzila protiv Konga” .


Foto Promo

Sala je opremljena IMAX® laserskom tehnologijom, koja sadrži laserski projektor nove generacije i posebno izrađen zvučni sistem.

IMAX sala ima i najveće platno od svih multipleks bioskopa u regionu, ukupne površine 336 m2 i dužine 24m, što je skoro dva puta veće od teniskog terena. Sa IMAX laserom, posetioci najvećeg i najsavremenijeg Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa će iskusiti nove standarde gledanja filmova kod nas, jer je zahvaljujući posebno dizajniranoj sali, rasporedu sedenja i džinovskom platnu vidno polje u potpunosti ispunjeno samim filmom tako da gledalac stiče utisak da je deo priče koju gleda. 

Gledanje najvećih holivudskih blokbastera u najboljoj ikada tehnologiji na svetu od sada će biti moguće i kod nas.IMAX tehnologiju koristi veliki broj filmskih stvaralaca, jer ona doprinosi iskustvu gledanja filma „baš kako je reditelj zamislio“.

Nastavak franšize „Paklene ulice“, najnoviji film o tajnom agentu Džejmsu Bondu i drugi deo kultnog „Top Guna“ su samo početak liste filmova koji će biti dostupni za gledanje u IMAX sali.  I

MAX laserska tehnologija je sinonim za: Kristalno čiste slike: Visoka rezolucija, oštre, svetle slike dubljeg kontrasta, kao i najširi spektar boja koje su dostupne filmskim stvaraocima, pružiće posetiocima najživopisnije prikaze u filmovima. 

Precizni zvuk nove generacije: Patentirani zvučnici daju zapanjujuću jasnoću i dubinu uz savršeno podešen zvuk koji se ravnomerno širi kroz celu salu. Vrhunski zvučni doživljaj filma je rezultat čak 12 zvučnih kanala, sa dodatnim kanalima sa strane i na plafonu. 


Foto Sinepleks

IMAX stvoren da se uživiš: Posebno dizajnirana sala sa stadionskim rasporedom sedišta, kako bi omogućila idealan ugao gledanja sa svakog mesta, kao i specijalno platno za najjasnije slike. ,,Sa otvaranjem prve i jedine IMAX sale u Srbiji, Cineplexx još jednom potvrđuje nameru da bude lider u inovacijama sa pružanjem najnovijih tehnologija domaćoj bioskopskoj publici, prateći svetske standarde u prikazivanju filmova na velikom platnu. Odlučnost i rešenost na putu razvoja i investiranja u Srbiji nije pokolebala ni trenutna najveća kriza kroz koju filmska industrija prolazi,`` izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.  
  
Nakon otvaranja IMAX sale sa filmom ,,Godzila protiv Konga” u 3D verziji, u periodu od 7. do 16. maja u ovoj i još jednoj sali Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa biće održan 49. FEST pod sloganom „Povratak u budućnost“.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA