Uživanje za dvoje po ceni jedne ulaznice u CINEPLEXX bioskopima VIDEO

Sreda, 07. april 2021. 14:12
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

Specijalna akcija u svim Cineplexx bioskopima očekuje vas od 8. do 11. aprila. Za kupovinu jedne ulaznice za projekciju filma ,,Jedini izlaz“, drugu dobijate gratis.Ulaznice su u prodaji na blagajni svih Cineplexx bioskopa a rezervacije moguće putem sajta i CineplexxRS aplikacije*. 

Film ,,Jedini izlaz“, reditelja Darka Nikolića u Srbiji je do sada videlo skoro sedamdeset hiljada gledalaca. Iako triler nije zastupljen žanr kod nas, o kvalitetu dovoljno govori broj gledalaca u bioskopima iako se radi sa smanjenim kapacitetima i ograničenim radnim vremenom.


U prilog kvalitetu ide i činjenica da se ovo ostvarenje još uvek nalazi na repertoarima bioskopa i dva meseca nakon početka bioskopskog života. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. 

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA