Tom Hardi kao ubilački zaštitnik na Comic night događaju u Cineplexx bioskopima (video)

Nedelja, 03. oktobar 2021. 20:23
Autor: OS
Izvor: Sinepleks

Jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova, Venom, vraća se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa i to na Comic night događajuu četvrtak 14. oktobra od 20 časova.Sve posetioce očekuje poklon originalni poster filma. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska.Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja.

Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams  kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). 


Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt. Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?Ne propustite ,,Venom 2“ na Comic night događaju u Cineplexx bioskopima koji nam donosi potpuno novu dimenziju superherojskih filmova, mnogo akcije, neočekivanih obrta, kao i sjajne poklone za sve posetioce. Najsrećniji posetioci Comic night događaja pored poklon postera, osvojiće i neki od stripova

Marvel univerzuma koje je pripremila izdavačka kuća ČAROBNA KNJIGA
Ulaznice za Comic night događaj i film ,,Venom 2“ su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA