Numera “Samo pevaj” (Just Sing) na 39 jezika (VIDEO)

Petak, 09. oktobar 2020. 21:02
Autor: OS
Izvor: OS, Taramountfilm

Animirani film TROLOVI – SVETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) je u našim bioskopima i proteklog vikenda je zasluženo bio prvi na listi gledanosti u Srbiji i Crnoj Gori. 


Ovo simpatično ostvarenje, puno šarenih boja, preslatkih, najšarenijih likova i sjajne muzike, je namenjen celoj porodici. Ukoliko već niste, preporučujemo da pogledate ovaj film što pre u nekom od naših bioskopa. Originalna numera iz filma JUST SING je već postala pravi hit i podiže raspoloženje gde god je čujete.

Mi vam sada predstavljamo posebnu i fantastičnu verziju ove pesme, koja je sačinjena od njenog teksta na čak 39 različitih jezika!

Jedna od glavnih tema filma TROLOVI - SVETSKA TURNEJA je kako nas različitost zapravo ujedinjuje, a ova verzija pesme daje savršeni primer kako različiti glasovi (i jezici) mogu zajedno da naprave predivnu harmoniju. Maka (Poppy) nije samo spojila sve različite Trolove.. ona je povezala ceo svet!


Poslušajte “SAMO PEVAJ” (JUST SING) na 39 jezika i doživite magiju (deo na srpskom jeziku možete čuti u drugom minutu pesme):

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA