DIVA BOŽIĆ STIŽE U OKTOBRU! TRADICIONALNI CIKLUS PRAZNIČNIH FILMOVA NA KANALU DIVA OD KRAJA OKTOBRA DO POČETKA JANUARA

Utorak, 20. oktobar 2020. 15:13
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: Pro PR

Omiljen među ljubiteljima televizijskog programa, filmski marathon DIVA BOŽIĆ se vraća na ekrane. Svakog dana od 25. oktobra DIVA proslavlja novogodišnju i božićnu sezonu na najbolji način, donoseći božićne filmove najnovije produkcije!


Božićna ljubavna priča

U planu je više od 8 prazničnih filmova dnevno, uključujući omiljene među publikom: Veteranski Božić, Megino božićno čudo, Romansa u "Kolibi kod irvasa", Božić u kući Brambl, Božićna zavrzlama i još mnogo toga. Premijerni novogodišnji i božićni flimovi emitovaće se od 25. oktobra do početka januara, utorkom i nedeljom od 16.00 i petkom od 19.40, dok će u decembru broj premijernih naslova biti povećan i za premijere subotom i nedeljom od 12.00 i 14.00.


Božićna ljubavna priča

Prva DIVA božićna premijera ovog prazničnog ciklusa je film Božićna ljubavna priča, u nedelju 25. oktobra u 16.00, i dovodi dobitnicu Tony nagrade Kristin Chenoweth koja tumači ulogu dirigentkinje hora za mlade i treba da napiše pesmu za božićni koncert.

Taj zadatak joj ometa pojavljivanje dečaka sa zlatnim glasom koji se pridružuje horu, što predstavlja iznenađenje njegovom ocu udovcu, koga tumači Scott Wolf.Među novim filmovima biće prikazani: BOŽIĆNA LJUBAVNA PRIČA (nedelja, 25. oktobar), zatim sledi romantični film PARTNER ZA BOŽIĆ (utorak, 27. oktobar) o mladoj ženi koja odlazi kući za praznike sa glumcem koji treba lažno da predstavlja njenog dečka, a tu je i film BOŽIĆ U HOTELU "PLAZA" (petak, 30. oktobar) koji govori o istoričarki Jessici koja sarađuje sa zgodnim dekoraterom Nickom kako bi oživeli božićni video bilbord.


Božićna ljubavna priča

U novembru izdvajamo romantičnu dramu Nostalgični Božić (6.11) o devojci iz grada koja se vraća svojim korenima u malom mestu; zatim je tu romansa Kod kuće za Božić (13.11) o organizatorki događaja koja priprema božićno gala veče; film Praznici kod kuće (20.11) bavi se kantri pevačicom Charlotte koja sreće druga svog brata, bivšeg vojnika;  a romantična komedija  Božićna želja (27.11) govori o Maddie koja ima božićnu želju za svoju sestru.Pratite kanal DIVA na mrežama: Facebook: facebook.com/divaadriatv/  

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA