Donacija Domu za decu sa posebnim potrebama u Negotinu

Petak, 19. mart 2021. 23:50
Autor: OS
Izvor: OS, Kraljevski dvor

Lajflajn Кanada preko Fondacije NJ.К.V. Princeze Кatarine obezbedila je velikodušnu donaciju u vrednosti od 400 000 dinara Domu za decu sa posebnim potrebama „Stanko Paunović“ iz Negotina. 


Foto Kraljevski dvor

Deca koja borave u Domu „Stanko Paunović“ u Negotinu dobila su nove dušeke, setove posteljine i preko potrebne strunjače. Ova vredna donacija kompanije „NuVoks Кomunikacije“ obezbeđena je posredstvom humanitarne organizacije Lajflajn Кanada čiji je pokrovitelj NJ.К.V. Princeza Кatarina.

“Veoma sam zahvalna čudesnim ljudima iz Кanade i svim našim prijateljima iz dijaspore koji uprkos teškoj situaciji u svetu nastavljaju da obezbeđuju i prikupljaju pomoć za decu koja žive u Domovima. Oni zaslužuju srećno, bezbrižno i sigurno detinjstvo, a naša dužnost je da im to i obezbedimo. Osmesi na dečjim licima su najveća nagrada za sve nas” rekla je NJ.К.V. Princeza Кatarina.


Foto Kraljevski dvor

Gospođa Snežana Marković, direktorka Doma, i deca koja u njemu borave izrazili su veliku zahvalnost humanitarnoj organizaciji Lajflajn Кanada i Fondaciji NJ.К.V. Princeze Кatarine na podršci koju pružaju Domu za decu “Stanko Paunović”.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
Jasmine

Samo tako nastvaite. Svaka cast!

Subota, 20. mart 2021.