Princeza Katarina nastavlja sa dodelom novogodišnjih paketića

Četvrtak, 24. decembar 2020. 19:46
Autor: OS
Izvor: OS, Kraljevski dvor

Podela božićnih paketića, koje su Fondacija NJ.К.V. Princeze Кatarine i Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je Princeza Кatarina pokrovitelj, obezbedile različitim institucijama za decu širom Srbije, nastavljena je na teritoriji Beograda i Pančeva.Zahvaljujući divnim donatorima iz dijaspore, a posebno ljudima iz Čikaga, poklone su danas dobila deca iz Doma “Spomenak” u Pančevu, Prihvatilište za decu Beograda na Zvezdari, kao i Sigurna kuća za žene žrtve nasilja u Pančevu.

„Hvala svim donatorima koji su nam u ovim teškim vremenima pomogli da obradujemo decu. Svi zajedno treba da budemo ponosni, jer nam je ljubav prema deci i njihova sigurnost na prvom mestu. Oni znaju da uvek mislimo na njih i da nikada neće biti zaboravljeni. Dečji osmesi i sreća su najveća nagrada za mog supruga i mene”, rekla je NJ.К.V. Princeza Кatarina.

U narednim danima, Fondacija NJ.К.V. Princeze Кatarine obradovaće decu širom Srbije i Republike Srpske, a među prvima će poklone primiti mališani iz Doma za decu u Кragujevcu. 

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA