Rolingstonsi u samotnom gradu prave žurku za jednu osobu VIDEO

Sreda, 29. april 2020. 06:00
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: OS

"Rolingstonsi" su objavili su singl "Živeti u gradu duhova" ("Living In A Ghost Town") o tome kako vide život u vreme pandemije koronavirusa, o pustim gradovima, lepoti ranijeg života i sadašnjm životu bez zabave, i druženja, i u izolaciji.

"Osećam se kao duh, koji živi u gradu duhova. Život je prelep, ali smo sada u karantinu " čuje se kako Mik Džeger peva u novom singlu, prvom koji su Stonsi objavili nakon osam godina.

Pre pandemije virusa korona, "Stonsi" su radili u studiju na novom materijalu i kako je ispričao Mik Džeger, bila je jedna pesma za koju su smatrali da bi adekvatno oslikala vreme u kojem živimo trenutno. Nastavili su i u izolaciji da rade na njoj i nastala je bluz pesma "Živeti u gradu duhova".


Izvor: Vikipedija, Autor fotografije: Severino - Flickr: rolling stones

Pesmu, su napisali Mik Džeger i Kit Ričards i nastala je u Los Anđelesu i Londonu.

Džeger je za Epl mjuzik rekao da je pesma napisana za "deset minuta" , a kada je proglašena pandemija virusa korona, Kit Ričards je predložio da joj daju nove stihove.

Džeger u pesmi peva o tome kako razmišlja o satima koje provodi sam, buljeći u mobilni telefon. "Ako želim žurku, to će biti zabava jednu osobu" stih je koji možda najbolje opisuje trenutnu situaciju u kojoj se nalazi čitav svet.

Video za novi singl, premijerno je objavljen 23. aprila na YouTube kanalu "Stonsa" koji su publici ipak poručili da ostane kod kuće.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA