Besplatan koncert Lene Kovačević 7. avgusta u Beogradu, na Trgu Republike

Četvrtak, 05. avgust 2021. 14:50
Autor: OS
Izvor: PROPR

Koncert Lene Kovačević održaće se u Beogradu na Trgu Republike u subotu 7. avgusta sa početkom oko 21 čas, u okviru programa festivala BELEF.Ulaz je slobodan.Na repertoaru će se naći Lenini popularni singlovi, među kojima su CafeDubineSamo da mi jePožuriLeto jeBeograde, kao i posebne obrade trenutnih hitova u Leninom aranžmanu.

Lenin najnoviji singl “Beograde” može se čuti OVDE.

Lena se smatra jednom od najvažnijih muzičarki nove generacije, nastupa u brojnim koncertnim dvorana širom sveta i jedina je osoba iz regiona koja je bila gošća na BRIT Awards, dodeli britanskih muzičkih nagrada, u Londonu u O2 Areni.Objavila je tri visoko tiražna albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostrana tržišta. Imala je nastupe u Belgiji, Holandiji, na Kipru, u Italiji, Americi, Nemačkoj, Austriji, kao i u Srbiji i regionu.Lena stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina u toj zemlji. Lena Kovačević je deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca.

Koaj je sarađivala i sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su, između ostalih: Lara Fabian, Mariza, LP, Dulce Pontes, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Pink Martini,...U 2020. Lena je održala rasprodat koncert u Narodnom muzeju, koncert na lokalitetu Lepenskog vira i dva rasprodata koncerta u Zvezdara Teatru.

Pročitajte intervju Lene Kovačević za ogledalosrbije.com, i saznajte zašto voli pesme Tome Zdravkovića i Tozovca

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA