U Izraelu predstavljena turistička ponuda Srbije

Ponedeljak, 04. jul 2022. 12:14
Autor: OS
Izvor: TOS

U Tel Avivu je 29.juna od 18 časova u okviru galerije Claro restorana promovisana turistička ponuda Srbije sa osvrtom na poslovne susrete srpske i izraelske turističke privrede, a u organizaciji Turističke organizacije Beograd.Podršku događaju je pružila i Turistička organizacija Srbije. Cilj ovog posebnog događaja je bio da se promoviše široka lepeza turističke ponude Srbije i novi brend srpskog turizma, a ujedno sklope buduće poslovne saradnje sa predstavnicima izraelske privrede. 

Na samom početku gostima i novinarima obratili su se Dušan Vujović, savetnik i konzul u ambasadi Republike Srbije u Tel Avivu, zatim predstavnik ministarstva turizma Izraela, onda i Aleksandar Nikolić, direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Izraelu.Svim prisutnima su se obratili i predstavnici Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Vojvodine predstavljajući kvalitete i značaj srpskog turističkog potenicjala. Deo prezentacije je posvećen regiji Kopaonik, odnosno Vrnjačka Banja. Uz prisustvo velikog broja novinar, celokupan program je obogaćen sadržajima iz Srbije.

Predstaljena je mogućnost odmora u srpskim gradovima i banjama, atraktivna gastronomska i kulturna ponuda, kao i pogodnosti za porodičan i aktivan odmor.

Prisustno je bilo preko 30 organizatora i agencija iz Izraela, a od srpskih predstavnika su bili Wild Serbia, Globe Metropoliten Tours, Balkan Holidays, Hotel Mama Shelter, Spa Travel, sklapajući zajedničke dogovore o turističkim aranžanima punih atrakcija i lepota Srbije.

Foto Piksabej

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA