Kako okititi novogodišnju jelku

Subota, 28. decembar 2019. 15:37
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: Ogledalo Srbije, foto: Piksabej

Iako je do dočeka Nove 2020. godine ostalo svega 3 dana, nije kasno da okitite jelku, kako bi vam praznici protekli u što boljoj atmosferi.Kićenje jelke ne mora da bude dug i naporan posao niti zahteva posebne finansije.

Za ukrašavanje jelke u poslednji čas, dovoljno je malo volje i nešto starih ukrasa - sigurno ih imate.

Nekada su dovoljne i same lampice pa da jelka zasija.

Najpre izvucite vašu jelku ili jelkicu iz podruma, stavite je na mesto u kući, gde će biti lepo vidljiva i uočljiva.

Ako imate dovoljno ukrasa kombinacije boja su sledeći zadatak, mada uopšte nije problem da na jelku stavite ukrase u najrazličitijim bojama - šareno je uvek u modi.

Dakle - ukrasi! Tradicionalna kombinacija crvene i zelene je uvek preporučljiva.Osim te osnovne kombinacije, možete se odlučiti za elegantnu kombinaciju bele i srebrne boje.Za one hrabrije, pink i ljubičasta će sigurno privući pažnju i komentare svakog gosta.

Posebno otmeno deluju ukrasi u zlatnoj boji. Možete se odlučiti za kombinaciju raznih nijansi zlatnih kugli, pahulja, irvasa, zvezda...Saveti stručnjaka su da kićenje jelke krenete krupnijim ukrasima odozgo a sitnijim ukrasima idući ka vrhu jelke.

Za kraj, ispod novogodišnjeg drvceta stavite po koji poklončić za ukućane.KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
Sasa

Mnogi grese kad prenakite jelku, ono sta jelka mora da ima to je zvezda na njenom vrhu http://www.xenonlight.rs/proizvodi/led-zvezda-padalica-velika-1-4x0-55-2865.html tek tad jelka je cool.

Nedelja, 13. decembar 2020.