Kako ukrasiti jelku - moderno, klasično, neobično... Izaberite svoj stil VIDEO

Četvrtak, 03. decembar 2020. 22:21
Autor: OS
Izvor: OS, Foto: Piksabej

Bliže se Novogodišnji i Božićni praznici. Nekako, jedva čekamo da prođe 2020. godina, najviše, kod mnogih, verovatno i zbog pandemije koronavirusa koja je obeležila odlazeću godinu.Zato, hajde da je ispratimo sa stilom.

Stižu dani kada se sve češće pitamo - Kako da ukrasimo jelku u stanu, porodičnom domu, kakvu jelku izabrati, koje boje i ukrase, kakve trake su moderne...

Ovo su neki od predloga. Naravno, primenite ih samo kao inspiraciju. Uvek je poželjno dati lični pečat...

KLASIKA - Najpre da krenemo od klasičnog ukrašavanja jelke. Crvene, zlatne i bele kugle su izbor kojim nikada nećete pogrešiti.ELEGANCIJA - Ako u sebi nosite posebnu vrstu elegancije, za Vaš dom pravi izbor je možda u zlatnim nijansama. Nije teško uklopiti kugle i zvezde u zlatnoj bolji i uklopiti ih.BELO- Jelka ne mora biti zelena. Bela jelka ukazuje na vašu odvažnost i da ne strahujete od novina, od nečeg drugačijeg, da se izdvajate...

Jarko žuti i violet ukrasi na beloj jelki deluju više nego upečatljivo!SVETLO - Kada su u pitanju detalji, pored klasičnih ukrasa, posebnu draž vašem domu daće fenjeri i lampe.

Možete ih stavit tik uz vaše praznično drvo i dobićete jedinstveni ugođaj.DECA - Osim lampica i fenjera, ako vaša deca vole da učestvuju u ukrašavanju jelke, preporuka je da za zajedničke trenutke iskoristite mekane novogodišnje lutkice u obliku Sneška, Deda Mraza...DETALJI- Često čujemo da nekoliko diskretnih detalja može biti više nego dovoljno u dekoraciji bilo čega, pa tako i jelke.

Belo pero je savršen detalj koji će Vašu jelku učiniti jedinstveno nežnom i romantičnom...A evo još jednog predloga o ukrašavanju jelke . poledajte uvideu - korak po korak!


Srećni praznici!

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA