Moderna dnevna soba za svačiji ukus

Utorak, 20. oktobar 2020. 14:08
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: The Spruce, Decordesign, Black Lacquer Design

Kada je reč o uređenju dnevnih soba, moderno je popularna reč koja definiše stil uređenja prostora.
Moderno može biti različito i obuhvata vremenski period od sredine veka, preko minimalizma, do maksimalizma.
Moderna dnevna soba u kojoj dominiraju jarke boje koje prostoru daju atraktivni izgled. Nameštaj i dekor u divnim bojama, uključujući i kamin, redefinišu šta moderno uređenje znači u savremenom prostoru dizajna.


Foto; Piksabej
Zidovi su u beloj boji i ističu živopisne nijanse u sobi

Moderna i prolazna dnevna soba bez obzira na dimenzijuprostora može biti klasična, dizajnirana u neutralnim bojama. Naglašene stolice i ukrasni jastuci u tamnoplavoj boji u kontrastu sa udobnim sivim nameštajem.


Foto; Piksabej

Moderna dnevna soba sa nameštajem inspirisanim sredinom veka Dizajner enterijera Kati Stik iz Anderson Dizajn Studija kreirala je ovu modernu dnevnu sobu imajući na umu trajni stil. Glavni dnevni boravak sa pregradom, koja oživljava prostor raskošnim zelenilom.


Foto; Piksabej
Nameštaj je retro iz srednjeg veka i prostoru daje daje privlačan ton. Klasični komadi su istovremeno udobni, a imaju i karakteristike modernog stila.

Moderna i minimalistička dnevna soba

Ako imate lep pogled, preporučljivo je napraviti modernu, minimalističku dnevnu sobu. Čiste linije, minimalan nameštaj i jednostavna šema boja koja se prelepo usklađuje sa sjajnim otvorenim prostorom čine ovaj prostor prijatnim.


Foto; Piksabej
Moderna dnevna soba inspirisana bohoo stilom uređenja prostora

U mnogim dnevnim sobama kamin je glavna tačka, ali je u ovom prostoru akcenat na apstraktnom crno-belom autoportretu koji je glavni detalj ovog boho-nadahnutog prostora.


Foto; Piksabej
Balansiranje boje i teksture je neophodno u svakoj sobi koju ukrašavate. Zatim su tu geometrijski tepih i kožna stolica, kaoi moderni masivni crni sto.

Crno-bela moderna dnevna soba

Uglavnom monohromatska, zahvaljujući crno-belim geometrijskim zidovima i metalu je u potpunosti moderna. U svakom smislu ona odiše luksuzom.


Foto; Piksabej

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA