DEMI LOVATO vodi ovogodišnju dodelu nagrada E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

Petak, 06. novembar 2020. 23:54
Autor: OS
Izvor: OS, ProPr

Petostruka dobitnica nagrade E! People’s Choice Award vodiće ovogodišnju dodelu uživo iz Barker Hangar u Santa Moniki u nedelju, 15. novembra u 03:00 h.


Foto: Amber Asaly

Kanal E! je objavio da će jedan od najmoćnijih vokala današnjice i međunarodno priznata umetnica, Demi Lovato preuzeti ulogu voditelja dodele nagrada E! People’s Choice Awards 2020. uživo iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija u nedelju, 15. novembra od 03:00.

Autorka i pevačica hita „I Love Me“ je u protekloj deceniji osvojila muzičku industruju i osvojila čak pet nagrada People’s Choice Awards kao i 12 nominacija u različitim kategorijama kao što su „Omiljena umetnica“ i „Muzička miljenica fanova“. 

Demi Lovato predstavlja međunarodnu ikonu i jedva čekamo da je vidimo kao voditeljku dodele E! People’s Choice Awards 2020“ izjavila je Jen Neal, generalni direktor za E! News, Live Events & Lifestyle Digital. „Njen autentični karakter i dinamični talenti učiniće ovu svečanost nezaboravnom“.  

Lovatova je ušla u 2020. godinu nastupajući na dodeli GRAMMY nagrada sa svojom emocijma nabijenom baladom „Anyone“, a ubrzon nakon toga je nastupala na takmičenju Super Bowl LIV gde je otpevala državnu himnu čime je pokazala da se na scenu vratila jača nego ikada.

Demi Lovato, koja iza sebe ima i GRAMMY nominaciju, objavila je autobiografski sing „I Love Me“ u martu, a nakon toga je sa Samom Smithom sarađivala na pesmi „I’m Ready“. Ova međunarodna zvezda je i veliki humanitarac i koristi svoju slavu kako bi skrenula pažnju na goruće probleme, te se nedavno udružila sa Marshmellom kako bi izdali inspirišuću pesmu „Ok Not To Be Ok“ kojom su obeležili Svetski dan prevencije samoubistva, a potom je nastupila na manifestaciji Billboard Music Awards sa svojom brutalno iskrenom političkom baladom „Commander In Chief“.Pored toga što je osvojila čak pet People’s Choice nagrada, ova umetnica koja iza sebe ima nekoliko platinumskih ploča osvojila je i nagrade kao što su MTV Video Music Award, ALMA, Latin American Music Award, GLAAD Vanguard Award za aktivizam u LGBTQ zajednici, a nedavno je i nominovana za VMA nagradu za „I Love Me“ u kategoriji „Video u dobre svrhe“.

Iza sebe ima dve GRAMMY nominacije, četiri Billboard Music Award i tri Brit Award nominacije. Demi poseduje i glumački talenat, pa se tako pojavila u poslednjoj sezoni NBC-ove serije „Will & Grace“, i u ovogodišnjem Netflixovom hit filmu „Eurovision“ pored Willa Farrella, Rachel McAdams i Piercea Brosnana.  E! People’s Choice Awards 2020 je producirala kuća Den of Thieves, a izvršni producenti su Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.  

NBC Universal International Networks

Deo NBCUniversal kompanije koja posluje direktno ka korisnicima, NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 160 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije.

Portfolio uključuje sledeće kanale: UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks . Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih kompanija industrije zabave za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog globalnog sadržaja.

NBCUniversal ima u vlasništvu i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i skupom poslova vezanim za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.  

Den of the Thieves

Den of Thieves (DoT) je scenaristička producentska kuća za televizijske emisije uživo, koju su 2007. osnovali Jesse Ignjatović i Evan Prager. Od svog osnivanja, DoT je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih proizvodnih kompanija u industriji.

DoT je producentska kuća rekordnih MTV Video Music nagrada za poslednjih 13 uzastopnih godina, a takođe je i izvršni producent za koncert „Tailor Svift: Reputation Stadium Tour“, poseban koncert za
Netflix , People’s Choice Avards na kanalu E !, The Gong serija na ABC kanalu, iHeartRadio Music nagrade za Turner Broadcasting,

Peabody nagrade i Ken Jeong Netflix komediju “You Complete Me, Ho” u režiji Johna Chua. Osim što predstavljaju neke od vodećih svetskih premijernih emisija i specijala, DoT je ime iza produkcije komičnih specijala i dokumentarnih filmova za Netflix, Comedy Central, Apple – između ostalih. Pored toga, DoT je takođe producirao multi-mrežnu emisiju Hand in Hand: Benefit for Hurricane Relief u septembru 2017. godine, a dodatno i digitalni strim za March for Our Lives u martu 2018. godine.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA