Perfem čije je zaštitno lice Džoni Dep - sve prodavaniji

Četvrtak, 17. decembar 2020. 06:46
Autor: OS
Izvor: OS, Dior, Gardijan

Američki glumac (57) i dalje je zaštitno lice parfema “Sauvage“, koji se u poslednje vreme sve češće reklamira u medijima.


Dior

Imajući u vidu povećanu prodaju, izgleda da je Džoni Dep, ostao „onaj stari“ uprkos tome što ga je sud deklarisao kao „čudovište“ i potvrdio da je tokom braka 12 puta tukao bivšu suprugu Amber Herd.

Inače, posle presude, od holivudske zvezde zatraženo je da odustane od uloge Grindevalda u hit-filmskom ostvarenju "Fantastične zveri".

Međutim, Dep je i dalje vrlo uspešan u tome što je zaštitno lice „Diorovih“ proizvoda za brijanje još od 2015. godine. Priča se daje za to plaćen između 2,25 i 3,75 miliona funti.

Iz Agencije za standarde oglašavanja rekli su za Gardijan da je stiglo 11 žalbi gledalaca programa Bejk of, tokom čijih reklamnih blokova se prikazuje proizvod čiji je Dep zaštitno lice.

Oni navodno smatraju da Dep "ne bi trebao da se pojavljuje u oglasu zbog detalja u vezi sa njegovim nedavnim sudskim postupkom".


Instagram

Glumac je inače presudu londonskog u procesu protiv tabloida San, na koju se žalio, nazvao zbunjujućom a naređeno mu je da Sanu plati 630.000 funti zakonskih naknada.

S druge strane, Depovi obožavaoci izrazili su lojalnost zvezdi Pirata s Кariba - i požurili da kupe svoju bocu “Sauvage” koo vrstu podrške. 

Mnogi su puni reči hvale za kompaniju i „Dior“, koji, na ovaj način „nije okrenuo leđa Depu“.

Portal Beauty Cosmetify izvestio je da je potražnja za parfemom “Sauvage“ na internet-tržištu porasla za 23 procenta. To je takođe najprodavaniji muški miris u The Fragrance Shop gde se nalazi se na listi najprodavanijih proizvoda.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA