Sofija Loren konačno na filmu posle više od decenije (VIDEO)

Petak, 20. novembar 2020. 22:37
Autor: OS
Izvor: OS, NYT

Nakon pauze od skoro 11 godina glumačka ikona Sofija Loren (86) vraća se na filmsko platno. U novom filmu koji režita njen mlađi sin Eduardo Ponti, tumači jednu od glavnih uloga.


Foto: Instagram

Svetski poznata glumica u „Netfliksovom“ filmu "The Life Aahead” (Život je pred nama) igra madam Rosu, Jevrejku koja je preživela Holokaust, a koja sada brine o siročetu iz Senegala.

Sofija je dala tim povodom, intervju za "Njujork tajms".

Film "The Life Aahead” je druga adaptacija istoimenog romana Romejna Gerija. Prva adaptacija nastala je 1977. godine.

Premijera je upriličena u Rimu prošlog meseca, u a ostvarenje uskoro stiže i na platformu "Netfliks".

„Zgrabila sam svoju šansu da tumačim ulogu Rose, ona me vrlo podseća na moju majku“, iskreno je rekla slavna glumcija.


Sa sinom rediteljem je inače dva puta sarađivala i poslednji put je to bilo u ostvarenju „Between Strangers“, pre 18 godina.

“Jedno vreme sam usporila sa snimanjima jer sam želela više vremena za porodicu i moje sinove. Nisam samo usporila glumačku karijeru, već sam skroz prestala da glumim”, rekla je Sofija u intervjuu.

Dodala je da konstantno dobija ponudu za uloge, ali da nije bilo takve ponude koja bi je dovoljno inspirisala kao što je to bila uloga madam Rose, koju je prihvatila jer je uloga, kako kaže Sofija „izazovna“.

Poznata glumica objašnjava da ona i njen sin odlično poslovno funkcionišu jer su oboje perfekcionisti.

“On ne odustaje dok mu glumac ne da najbolje od sebe. Uvek traži ponovo i želi bolje. Zna tačno šta treba da uradi kako bi izvukao najbolje iz mene. Кada završimo snimanje i on kaže da mu se dopada, onda sam sigurna da je to – to. Tada znate da ste dali najbolje od sebe”, objasnila je Loren.

"Sada sam u fazi kada tražim mnogo ličnije uloge sa kojima mogu ozbiljno da se povežem”, izjavila je Sofija za "Njujork tajms".

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA