Besplatna digitalna konferencija za roditelje 5. i 6. decembra na YouTube kanalu Savetovalista Bebiron

Ponedeljak, 30. novembar 2020. 16:48
Autor: OS
Izvor: OS, ProPr

Sledećeg vikenda, 05. i 06. decembra održaće se besplatna digitalna konferencija Savetovališta Bebiron namenjena sadašnjim i budućim roditeljima u Srbiji.


Foto Piksabej

Tokom dva dana svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju predavanja vrhunskih stručnjaka na YouTube kanalu Savetovališta Bebiron i da postave pitanja vezana za trudnoću, porođaj, negu i ishranu beba i dece.  

Prvi dan konferencije, 05.12, posvećen je trudnoći. Učestvovaće ginekolog Uroš Ravilić na temu fiziologije trudnoće kroz trimestre, govoriće o obaveznim pregledima i kontrolama, kao i o blizanačkoj trudnoći. O ishrani u trudnoći i tokom dojenja bebe govoriće mr. sci. med. dr Igor Dimitrijev

 Psihijatar prim. dr Slobodan Simić govoriće o ulozi tate u trudnoći i tokom porođaja. Drugi dan, 06.12. posvećen je porođaju, ranom rastu i razvoju dece. 


Foto Piksabej

Ginekolog dr Maja Milojević će održati predavanje na temu kako prepoznati prve znake porođaja, koje su sve faze porođaja, daće pojašnjenje o porođaju sa epiduralom i o carskom rezu. Dr Vladan Milojević neonatolog govoriće o pravilnom dojenju i značaju majčinog mleka.

Zatim će na raspolaganju roditelijma biti priznati beogradski pedijatar dr Marija Petrić, tokom čijeg predavanja ce trudnice  saznati kako se pravilno pripremiti za prvi bebin dan u kući, kao i koje su najčešće zablude roditelja vezano za bebe. 

Patronažna sestra Savetovališta Bebiron će svim mladim roditeljima svojim savetima pomoći oko najčešćih problema vezano za kupanje i presvlačenje bebe. I na kraju konferencije logoped dr sci. med. Nataša D. Čabarkapa će sa svojim savetima pomoći roditeljima da na pravilan način pomognu razvoju govora kod dece. Oba dana konferencija počinje u 11.00.

 Savetovalište Bebiron je neprofitna organizacija, jedinstveno digitalno Stručno savetovalište namenjeno trudnicama, mamama, tatama, bakama, kao i svima onima koji sa puno ljubavi i pažnje brinu o svojim bebama.

Savete mogu dobiti od tima pedijatara, ginekolga i patronažnih sestara, tokom 24 časa, svih 365 dana u godini, putem Facebook, Instagram i Viber naloga. 

Više detalja o Savetovalištu Bebiron i o digitalnoj konferenciji može se naći na zvaničnom sajtu, društvenim mrežama i Viber grupi Savetovališta Bebiron:·       
konferencija.savetovalistebebiron.com
https://www.facebook.com/savetovalistebebiron/
https://www.instagram.com/savetovalistebebiron/

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA