Revija najnovije kolekcije Suzane Perić premijerno u petak 27.11. na Digital Fashion Week Serbia

Četvrtak, 26. novembar 2020. 15:54
Autor: OS
Izvor: OS, ProPr

Poznata modna kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju najnoviju kolekciju “Miracle Wish” (“Čudesna želja”) revijom koja će se prenositi na You Tube mreži u petak 27.11.2020. u 20 časova u okviru Digital Fashion Week Serbia.


Foto Andreja Damnjanović

Ovom revijom biće prestavljeni modeli za zimu 2020/21. Revija je pripremljena u Galeriji Beograd, tržnom centru u Beogradu na vodi, uz podršku Galerije Beograd i Laserskog centra Gala.


Foto Andreja Damnjanović

Na reviji je učestvovalo preko 25 naših poznatih manekenki koje sarađuju sa Suzanom godinama, a među kojima su i mada glumica Mina Milićević i modna blogerka Marija Lakić - My Book of Fashion.


Foto Andreja Damnjanović

(Revija je snimana bez Suzaninog fizičkog prisustva, jer je Suzana u tom trenutku bila zaražena korona virusom.)Posle pobede na Milano Fashion Week-u početkom godine, kada je osvojila nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera drugu godinu zaredom, ovo je prvo Suzanino učešće na Nedelji mode u ovoj godini.  Ovom revijom Suzana želi da istakne žensku figuru u nosivim elegantnim komadima odeće, a preovlađuju sofisticirani tonovi boja i akcenat je na visoko kvalitenim materijalima, kao što su svila, pamuk, vuna i kašmir. Posebno su atraktivni kaputi namenjeni savremenoj ženi koja želi da istakne svoj dobar stil i modni ukus bez obzira na prilike koje je okružuju.

Pored revije, Digital Fashion Week Serbia prikazaće na svom YouTube kanalu i video intervju u četvrtak, 26. 11. u 20.35 - “Iz ugla Suzane Perić”. Digital Fashion Week Serbia organizuju Serbia Fashion Week i CMC, a revija se može pratiti na YouTube kanalu Digital Fashion Week Serbia na ovom linku: https://bit.ly/DFWSuzanaPeric

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA