Nagrada „THE PEOPLE’S ICON OF 2020“ biće uručena Dženifer Lopez na dodeliI E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

Četvrtak, 29. oktobar 2020. 09:41
Autor: OS
Izvor: OS,PROPR

Dobitnici PCA nagrade odaje se priznanje za doprinos muzici, filmu, televiziji i modi.


Foto: Nedim Vrabac

Kanal E! je objavio da će jednoj od najvećih zvezda u industriji zabave Jennifer Lopez biti dodeljena nagrada „The People’s Icon“ na 2020 E! People’s Choice Awards. Tako će dobitnici PCA nagrade, koja ima već šest nominacija, biti odato priznanje za njene nastupe, kako na sceni tako i na velikom platnu, uključujući nagrađeni nastup na Super Bowl poluvremenu 2020. godine i glavnu ulogu u filmu Hustlers, koji je pobrao sve hvale kritike. Prenos dodele nagrada 2020 E! People’s Choice Awards iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija biće održan u nedelju, 15. novembra od 03:00.

„Na svetskom nivou, Jennifer Lopez nema konkurenciju i već više od dve decenije nam priređuje prepoznatljive i nezaboravne nastupe“ rekla je Jen Neal, generalni direktor za E! News, Live Events & Lifestyle Digital. „Nagradom ’The People’s Icon of 2020’ odaćemo priznanje Jennifer Lopez za to što je utrla put mnogim umetnicima širom sveta i zahvaljujući njoj smo dobili mnoge nove latinoameričke zvezde u muzici, filmu, televiziji i modi.“

Glumica, pevačica, filmiski i televizijski producent, modni kreator, bestseler pisac prema New York Times-u, preduzetnica i humanitarac, Jennifer Lopez je dokazala da za nju ne postoje granice. Od njenog prvog albuma iz 1999. godine, Lopezova je prodala više od 75 miliona nosača zvuka širom sveta, uključijući 40 miliona albuma, 16 hit singlova na top 10 listi i tri albuma koji su bili na prvom mestu.Njen poslednji film, Hustlers, dobio je sjajne kritike i osvojio nominacije za Golden Globe, Critics’ Choice, SAG Awards, Independent Spirit Award, i NAACP Image Award. Jennifer ćemo gledati i 2021. u filmu Marry Me u kom glume i Owen Wilson i Maluma. Njen ovogodišnji nastup na Super Bowl poluvremenu imao je preko 102 miliona gledalaca. Lopezova je nastavila da osvaja svet mode u 2020. kao lice nekoliko brendova, uključujući Versace, Coach, Guess i DSW. Pored rada na filmu, televiziji i u muzici, Lopezova je posvećena i radu u nekoliko humanitarnih organizacija, a u aprilu 2018. magazin TIME imenovao je kao jednu od 100 najuticajnijih ljudi.

Prenos dodele E! People's Choice Awards biće održan uživo iz Barker Hangar u Santa Moniki u nedelju, 15. novembra od 03:00. Dodatne informacije o dodeli nagrada, uključujući počasne goste i izvođače biće obajvljene u narednim sedmicama. 

Dodelu 2020 E! People’s Choice Awards producira Den of Thieves, a izvršni producenti su Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

O NBCUniversal International Networks
Deo NBCUniversal kompanije koja posluje direktno ka korisnicima, NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 160 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks . Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih kompanija industrije zabave za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog globalnog sadržaja. NBCUniversal ima u vlasništvu i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i skupom poslova vezanim za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.  

O Den of the Thieves
Den of Thieves (DoT) je scenaristička producentska kuća za televizijske emisije uživo, koju su 2007. osnovali Jesse Ignjatović i Evan Prager. Od svog osnivanja, DoT je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih proizvodnih kompanija u industriji. DoT je producentska kuća rekordnih MTV Video Music nagrada za poslednjih 13 uzastopnih godina, a takođe je i izvršni producent za koncert „Tailor Svift: Reputation Stadium Tour“, poseban koncert za Netflix People’s Choice Avards na kanalu E !, The Gong serija na ABC kanalu, iHeartRadio Music nagrade za Turner Broadcasting, Peabody nagrade i Ken Jeong Netflix komediju “You Complete Me, Ho” u režiji Johna Chua. Osim što predstavljaju neke od vodećih svetskih premijernih emisija i specijala, DoT je ime iza produkcije komičnih specijala i dokumentarnih filmova za Netflix, Comedy Central, Apple – između ostalih. Pored toga, DoT je takođe producirao multi-mrežnu emisiju Hand in Hand: Benefit for Hurricane Relief u septembru 2017. godine, a dodatno i digitalni strim za March for Our Lives u martu 2018. godine.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA