Kirk Daglas testamentom ništa nije ostavio sinu Majklu

Ponedeljak, 24. februar 2020. 23:35
Autor: OS
Izvor: OS, foxnews.com

Legenda Holivuda Kirk Daglas nije ni dolar od svojih 61 milion dolara u posedu ostavio sinu Majklu. Novac je podelio fondacijama i dobrotvornim ustanovama.

View this post on Instagram

Thank you so much for your kind and thoughtful words. Our family is so grateful for your support and we send our love to everyone!

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on


Kirk Daglas, je nedavno preminuo u 104. godini. U testamentu je navedeno da želi da Fondaciji Daglas, koju je osnovao sa suprugom, ostavi 50 miliona dolara.

Ostatak para dodeljeno je Univerzitetu Sent Lorens, Sinajskom hramu u Vestvudu, pozorištu „Kirk Daglas“ u Kalver Kriku i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Njegov sin , takodje holivudska zvezda, Majkl Daglas, čije se bogatstvo procenjuje na oko 300 miliona dolara, nije među naslednicima.

Majkl je inače 5. februara na nalogu Instagramu objavio da je njegov otac Kirk preminuo.

„Za ceo svet bio je legenda, glumac iz zlatnog doba filma. Doživeo je svoje zlatne godine, bio je humanitarac koji je svojom posvećenošću pravdi i stvarima u koje je verovao postavio standarde koje svi želimo da dosegnemo. Međutim, za mene i moju braću bio je prosto tata. Za Ketrin divan svekar. Za svoje unuke i praunuke sjajan deda i pradeda. Za svoju suprugu En, divan suprug“, naveo je Majkl na društvenim mrežama.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA