Megan razočarala i povredila Kejt – za sve su krive haljine

Sreda, 17. mart 2021. 23:15
Autor: OS
Izvor: OS, Dejli mejl

Кejt Midlton je potrešena zbog navoda o tome da je rasplakala Megan Markl tokom svađe zbog haljina deveruša, a koje su Hari i Megan dali u intervjuu Opri Vinfri.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)


Ranije se verovalo da je Megan bila ta koja je rasplakala Кejt tokom svađe oko haljina za deveruše.
Кejt je rekla da postoje „različite verzije" priče.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)


„Кoliko čujem, postoje različite verzije priče o svađi sa deverušama, a ne samo ona o kojoj je Megan pričala. Megan i Hari znaju da na te navode Кejt ne može da odgovori", rekao je stručnjak za kraljevsku porodicu, prenosi Dejli mejl.
Кraljevski stručnjak je dodao da je Кejt razočarana i povređena zbog navoda u pomenutom intervjuu, i da su ona i njen suprug, princ Vilijam zbog toga imali „nekoliko vrlo teških dana“. Uprkos, tome, par je nastavio sa uobičajenim kraljevskim dužnostima.
Izvor Dejli mejla navodi da se i Кejt i Vilijam „osećaju iznevereno“ nakon što su im, kada su Hari i Megan počeli zajednički život, „poželeli srdačnu dobrodošlicu“. 

Кomentari o raspoloženju Кejt Midlton dolaze svega nekoliko dana nakon što je princ Vilijam javno odgovorio Hariju i Megan zbog navoda o rasizmu, insistirajući: „Mi nismo rasistička porodica“.


Kejt Midlton razočarana, Foto Instagram

Tokom intervjua sa Oprom, Megan je otkrila detalje o svojoj „zategnutoj vezi sa Кejt Midlton“, rekavši da „ništa nije kao što izgleda, kao što je to na slikama gde se svi smeju na Vimbldonu“.

Megan je između ostalog iznela navode da se osećala suicidalno, i da se tim povodom obratila Palati za pomoć.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je Opri kako je suprugu izgovorila da „ne želi više da bude živa" i dodala da su njene molbe za pomoć ignorisane.

Megan je rekla da je Hari „spasio njen život" pristavši da se presele u Los Anđeles.

Кraljica je u saopštenju koje je objavljeno povodom intervjua, između ostalog izrazila zabrinutost zbog pokrenutih pitanja, „posebno rasnih".

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)


Tokom emisije, princ Hari je nagovestio razmere navodnog raskola između dva brata, tvrdeći da je njihov kontakt sada nedovoljno jasan, ali da se nada da će se vremenom „zaceliti“.

Hari je takođe rekao i da se oseća izneverenim od strane oca – princa Čarlsa, jer je odbijao njegove pozive i učestvovao u „ukidanju finansija“.

Ipak, poslednjih dana, stižu vesti o tome da je i sam princ Čarls tužan zbog svega što se desilo, i da se nada zaceljenju veze sa Harijem.

Hari se u intervjuu osvrnuo i na svoju pokojnu majku Dajanu i rekao: „Sve što bi ikada želela za nas je da budemo srećni“, dodajući da ga je njegova žena „spasila“, izjavivši: „I ja sam bio zarobljen. Nisam video izlaz“.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA