Ko je Ksenija iz grupe Hurricane VIDEO

Nedelja, 08. mart 2020. 17:11
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: OS, Instagram

Ksenija Knežević, jedna je od tri članice grupe Hurricane. Ranije poznata kao ćerka popularnog pop pevača Kneza, ipak polako krči sopstveni put slave, zahvaljujući talentu, koji je nasledila od oca, lepoti i naravno upornošću.


Ksenija je inače trenutno u fazi intenzivnih priprema za takmičenje za Pesmu Evrovizije koje treba da se održi u Roterdamu. Ipak, možda niste znali da je i pre 7 godina učestvovala na Beoviziji.

Pobeda na ovogodišnjoj Beoviziji je bila, može se reći, očekivana, zato što je hit grupe Hurricane pod nazivom „Hasta la vista“, postao popularan dosta pre održavanja takmičenja.

View this post on Instagram

Retki trenuci elegancije #promotion #hastalavista

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic) on


Kseniji, kao ni Sanji Vučić, drugoj članici grupe, ovo nije prvi put da se pojavljuje na ovom takmičenju. Sanja Vučić je takođe bila zapažena i na Evroviziji.

Ksenija je 2013. godine učestvovala na Beoviziji, tada kao deo grupe „Sky’s“ koju su, pored nje, činile još dve devojke, među njima je bila i Anđela Vujović, danas poznatija kao Angellina, kao i Dana Gašić .Inače, Ksenija je učestvovala i na Evroviziji 2015. godine, kada je pevala prateće vokale za pesmu autora Željka Joksimovića "Adio" sa kojom je Knez predstavljao Crnu Goru na ovom takmičenju i bio jako zapažen i uspešan.KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA