Nole i Jelena i Ti si moja čokolada (VIDEO)

Sreda, 19. februar 2020. 11:30
Autor: OS
Izvor: OS, Instagram

Nakon nastupa na Sanremu, Novak Đoković zapevao je i u Beogradu. Pridružila mu se supruga Jelena, a pevali su „Čokoladu“, hit grupe „Idoli“.

Reč je o delu predstave Brod plovi za Beograd u Ateljeu 212, u kojoj su pevali poznati.

„Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 Brod plovi sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije 'Novak Đoković'. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobrodošla priprema na Sanremu a ja... pa ja prosto nemam opravdanje“, napisala je Jelena Đoković na nalogu Instagramu gde je objavila video-snimak nastupa.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and.... we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu a ja....pa ja prosto nemam opravdanje

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA