Preminuo bubnjar Amadeus benda, Bojan Zlatanović Tokan

Utorak, 24. novembar 2020. 14:13
Autor: OS
Izvor: OS, Instagram, band-amadeus.blogspot.com

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je u 45.godini od posledica koronavirusa.


Vest o smrti Zlatanovića potvrđena je na Instagra mstranici grupe Amadeus.

"Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan.

Tokanov neizbrisiv trag nastavlja da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naše srce i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek vaši Amadeusi ...

Zahvaljujući se kompletnom osoblju bolnice "Dr Dragiša Mišović" na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovim opakom bolešću. Držite se i čuvajte se ", navedeno je na zvaničnom Instagram profilu grupe.
 
Amadeus bend je srpska pop i rok grupa osnovana 1997. godine u Leskovcu. U tom gradu se opraštaju od svog sugrađanina i po mnogima omiljenog člana ove popularne grupe. 

Na sajtu grupe Amadeus, stoji biografija Leskovčanina koji je plenio talentom: Prenosimo deo:

Zlatanović Bojan - Tokan

Rođen 20.10.1975. u Leskovcu. Svira bubnjeve i peva (zadužen za najviše tonove u grupi). Završio srednju muzičku školu, 3 godine u Nišu i jednu u Leskovcu gde je i diplomirao. Voli crnu boju u svakom pogledu bile to devojke ili automobili. Obožava Deep Purple, White Snake, Dave Weckl, Rammstein. Živi u Beogradu a Sanja Ameriku.

Od Bojana se na društvenim mrežama opraštaju brojne kolege i prijatelji.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA