Napušteno meče sada je foto model, manekeni se utrkuju da se fotkaju s njim

Ponedeljak, 19. oktobar 2020. 12:22
Autor: OS
Izvor: OS, Instagram, Bored Panda

Meče koje je bilo napušteno od majke, rešio je da usvoji jedan par iz Rusije. To je bio početak jedne blistave neuobičajene karijere - mede - fotomodela!Svetlana i Jurij Pantelenko su ga gajili sa toliko pažnje, dali mu ime Stepan i on je danas odrastao medved, ali potpuno prijateljski nastrojen prema ljudima.U međuvremenu, fotografkinja Mila Ždanova, koja je poznavala ovaj par i bila upoznata sa pričom o usvojenom Stepanu, doživela je kreativnu blokadu.Rešila je da se od karijere oprosti tako što će fotografisati upravo - Stepana!

Ipak, desilo se da je u njoj, tokom slikanja umiljate životinje, opet proradila kreativnost i volja za radom, tako da je Mila sada sve traženiji fotograf.Kada je reč o Stepanu, dovoljno je reći da je postao prava zvezda modelinga, i da foto modeli dolaze iz celog sveta i "u redu čekaju" na foto sesiju sa popularnim mrkim medom.

Stepan ima 28 godina, i u punoj je snazi. Ipak fotografije na kojima je, obično su romantične, bajkovite i prikazuju motive iz starih ruskih priča.Fotografkinja ke, kako kaže, iskoristila priliku da foto sesije sa Stepanom iskoristi za promovisanje ruske kulture, i obično modeli nose tradicionalnu odeću za vreme fotografisanja.

Foto: Mila Ždanova, Instagram

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA