Šta pokloniti za Dan zaljubljenih

Četvrtak, 10. februar 2022. 16:03
Autor: OS
Izvor: OS

Bliži se Sveti Valentin, ili Dan zaljubljenih, pa je tako prilika da na vreme pripremite i smislite kako da obradujete svoju voljenu osobu.Ipak, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa i da je pažnja partneru potrebna svakodnevno…

Kakva god bila Vaša materijalna situacija, možete se organizovati i lepo iznenaditi voljenu ili voljenog. I sitnica je znak pažnje.

Osim poklona, makar to bio i lep, sveže ubran cvet, recite osobama do kojih vam je stalo da su posebni, da ih poštujete, volite.

Dovoljno.Ipak, evo nekoliko ideja o tome šta biste uz “Volim te” mogli da lepo spakujete i darujete momku, devojci, suprugu…Posetite neku od stranica koja prodaje povoljne kupone za usluge koje mogu biti skupe, kao što je komplet relaks masaža (može i za dvoje), spa tretman, usluge kozmetičkog salona koji vaša lepša polovina voli… Osim onlajn kupona, slična stvar su i kuponi, odnosno poklon-kartice koje daju mnoge prodavnice poput DM-a i drugih parfimerija ili butika (Zara), gde možete opredeliti iznos po želji i dati drugoj polovini da izabere šta želi da kupi (u kupovinu možete zajedno).

Večera u restoranu je uvek pogodak. Verujemo da dobro znate koji lokal i koju hranu voli vaša partnerka ili partner, tako da – rezervacije su u toku pa – požurite.U slučaju da volite da kuvate, napravite intimnu romantičnu večeru kod kuće i pozovite dragu ili dragog. Sveće, cveće i vino su obavezni!Ako dobro poznajete svog partnera – partnerku, nećete imati ni problem da kupite omiljeni parfem. Toga nikad viška! Cveće se podrazumeva.Ako ste za kreativnija rešenja, možete da napravite listu od 10, 50 ili sto stvari koje volite kod svoje druge polovine. Odštampajte je i uramite.

Večeru smo već pomenuli, ali ni romantičan doručak ne zaostaje po tome da bude dobar poklon za Dan zaljubljenih. Ustanite ranije, spremite ono što vaša devojka ili momak najviše vole, o probudite iz omiljenu zajedničku pesmu, cveće i krenite u novi dan pun ljubavi!

Mi takodje predlažemo da posetite stranicu https://www.instagram.com/online_gift_shopshop/ gde možda možete naći nešto adekvatno za vašu drugu polovinu (šolje od pocelana, interesantne figurice, sapune, ramove...)

Srečan praznik i - da se volimo!

Foto: OS, Piksabej

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA