Amose , Amose... pazi - snima se! Poslanik urinirao tokom onlajn sastanka

Subota, 29. maj 2021. 20:56
Autor: OS
Izvor: RT, OS

Čini se da virtuelni sastanci, bar za neke ljude, jednostavno - nisu podesni. Jedan kanadski poslanik, izvinio se pošto je tokom „Zum“ sastanka napravio, za neke - neoprostiv potez.


Piksabej

Viliam Amos je rekao da je tokom ovonedeljnog virtuelnog zasedanja u kanadskom Donjem domu „urinirao, a da nije shvatio da je bio pred kamerom". 

„Duboko sam posramljen svojim postupcima i žao mi je zbog posledica koje mogu da imaju svi oni koji su bili svedoci ovog događaja", rekao je Amos.


Amos je poslanik od 2015. godine, a ovim nemilim povodom kaže da smatra da su virtuelni sastanci i pozivi „potpuno izbrisali liniju između privatnih života i okruženja, i radnog mesta".

Amosov novi peh još je veći imajući u vidu da je prošlog meseca imao sličnu situaciju, nakon koje je obećao da će biti pažljiviji. Tada je „uhvaćen“ kako se presvlači pred kamerama posle džogiranja. 

Šef Liberalne stranke Klod Debelfile, rekao je da će „možda biti potrebno podsetiti članove, posebno muške, da su kravata i sako obavezni, ali i košulja, bokser-šorts ili pantalone".

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA