Kakav hit! Incident na SANREMO festivalu rezultirao diskvalifikacijom (VIDEO)

Nedelja, 09. februar 2020. 15:33
Autor: OS
Izvor: OS, Metro

Tokom pretposlednje večeri muzičkog festivala „Sanremo“ u Italiji, dogodio se incident pošto su se pevači Morgan i Bugo, koji su imali nastup kao duo - posvađali. Jedan od njih je na početku nastupa jednostavno otišao sa bine, a oavj drugi je potom ubrzo prekinuo nastup.


Organizator muzičkog festivala SANREMO televizija RAI, saopštila je da se razmatra da pevači budu novčano kažnjeni pošto su narušili ugled festivala.

Inače, pevači su kasnije tokom večeri diskvalifikovani sa takmičenja što je organizator i objavio.

Muzičari Morgan i Bugo su se i tokom proba konstantno svađali oko sadržaja pesme sa kojom su želeli sa se takmiče i tako eventualno odu na Evroviziju.

Morgan je u poslednjem trenutku pre nastupa hteo da izmeni tekst pesme, a kolegi Bigou je poručio da je "arogantan i nezahvalan", iako ga je „upravo on doveo na festival“.

Kada su izašli na nastup, Bugo je već posle prvih stihova koje je Morgan promenio napustio binu, a Morgan je ubrzo izašao za njim.

Voditelji programa su se snašli ali su pokušavali da saznaju o čemu se radi. U publici je nastala pometnja ali je program ubrzo nastavljen.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA