Predrag Kon ipak ostaje na čelu tima

Utorak, 14. april 2020. 18:44
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: MZZ,

Epidemiolog Predrag Kon, je u jutarnjim časovima, na svom Fejsbuk nalogu napisao ozbiljnu poruku nezadovoljstva u kojoj je bio rešen da se povuče sa svoje funkcije i sa čela tima u borbi protiv pandemije i koronavirusa.
U međuvremenu je imao sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.
Na konferenciji, koja se svakoga dana održava povodom saznanja novih informacija i daljih obaveštenja korisnih za građane, epidemiolog Predrag Kon osvrnuo se na poruku koju je objavio na Fejsbuku.

"Napisao sam poruku nakon što sam bio izložen ozbiljnim kritikama koje nisu bile samo kritike nego su bili i napadi na ukupan rad kako mene lično tako i stručnog tima. Napisao sam da treba da preuzme neko ko to može bolje da radi jer je taj nivo bezobrazluka prevazišao ono što bi moglo da se prihvati. To je jedna strana te priče. To sam napisao mom ličnom, privatnom nalogu, a pored toga, duboko me pogodila molba Sinoda SPC o kojoj ćemo verovatno još pričati, jer potpuno negira sve ono što su dosadašnji pokušaji da se spase život i shvatajući da nema razumevanja u javnosti, osetio sam potrebu da se sklonim", istakao je Predrag Kon.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA