Završen prolećni deo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", kada će novi krug?

Nedelja, 20. jun 2021. 12:16
Autor: OS
Izvor: OS, Vlada Srbije

U šestom, finalnom izvlačenju prolećnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljene su najvrednije nagrade do sada - tri stana u Beogradu, dva u naselju Zemunske kapije i jedan u "Beogradu na vodi", kao i pet automobila "fijat 500L".Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, sa 5.201.645 pristiglih koverti, izvukao je karatista Slobodan Bitević.

Najvredniju nagradu – stan u "Beogradu na vodi" dobio je Živko Pavlović iz Boljevca, dok su stanove u naselju Zemunske kapije dobili Božidar Čolaković iz Vitojevaca i Biljana Jagrović iz Novog Sada.Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ana Vlajankov iz Novog Sada, Mirjana Bogdanović iz Niša, Aleksandar Bobić iz Beograda, Dalibor Josipović iz Loznice i Verica Šćiban iz Kule.

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju, ocenio je da su već vidljivi rezultati igre, izrazivši zahvalnost građanima koji su slali račune.

U Srbiji sigurno raste svest o tome da treba uzeti fiskalni račun. Svaki put kad ne uzmete račun, pojedinac ima koristi, a država gubi, istakao je Mali.Današnje izvlačenje, poslednje u prolećnom ciklusu, bilo je najvrednije od kada se ova nagradna igra organizuje u Srbiji, s obzirom na to da nikada do sada u jednoj emisiji nisu izvučena tri stana u prestonici.

Do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani će sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima.Sve pristigle koverte će, zajedno sa svim poslatim od aprila, biti u konkurenciji za nagrade i u jesenjem ciklusu.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA