Uhvaćen Malčanski berberin

Četvrtak, 09. januar 2020. 21:41
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: MUP, Ogledalo Srbije

Uhapšen je Ninoslav Jovanović, nakon 17 dana potrage.

Uhvaćen je po dojavi meštana sela Malča nakon nekoliko sati potrage. Određen mu je pritvor od 48 sati.Jovanović je pravosudnim organima poznat još od devedesetih godina prošlog veka. Počev od 1996. godine izdržavao je zatvorsku kaznu zbog silovanja. Godine 2005, pošto je odležao 9,5 godina zatvora, pustili su ga na uslovnu slobodu. Ipak, nakon samo dva meseca Ninoslav Jovanović je ponovio zločine zbog kojih je već bio osuđen.

Ninoslav je jula 2005. godine, kći svojih poznanika prevarom odveo u jednu napuštenu kuću i nad njom se iživljavao tokom noći. Najpre je maloletnu N.S. ošišao, a zatim joj naredio da se skine i pretio joj da će joj izbiti oko i ubiti majku i brata ako ga ne posluša.

„Čestitam posvećenim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, nakon višednevne potrage, uhapsili Ninoslava Jovanovića osumnjičenog da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu iz Suvog Dola kod Niša.Drago mi je da će ovi predani ljudi koji su i novogodišnje praznike proveli neumorno pretražujući teren u teškim vremenskim uslovima u potrazi za njim, Božić moći da provedu u porodičnom okruženju.

Nadam se da će pravosudni sistem Srbije imati u vidu koliko je monstruozan zločin koji je počinjen i da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu“, izjavio je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.


KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA