Konkurs, pa smotra umetnosti - Dev9t

Petak, 06. novembar 2020. 23:34
Autor: OS
Izvor: OS, ugspro

DEV9T, interaktivni umetnički događaj, koji je prethodnih godina postao jedinstven u regionu što zbog lokacije, što zbog koncepta, ove godine se prilagodio novonastalim okolnostima.


Vladimir Jević

Ukoliko to bude moguće, desiće se kao smotra umetnosti u Muzeju grada Beograda, od 10. do 13. decembra.

Ovogodišnje izdanje biće obeleženo temom KLATNO, za koju je vizual radio Slavimir Stojanović Futro i Dev9t poziva sve kreativce da u vreme kada je izolacija postala svakodnevna reč, ostanu povezani u umetnosti i kroz umetnost.

Konkurs je otvoren do 27. novembra, a sve informacije o prijavama mogu se naći na www.dev9t.com

O tome kako i na koji način će dela biti izložena i predstavljena, a u skladu sa situacijom, Dev9t će se blagovremeno izjašnjavati.


Vladimir Jević

S obzirom da se Dev9t ove godine dešava u potpuno novim i drugačijim okolnostima, organizatori se obavezuju i na primenu svih mera i preporuka koje se odnose na sve direktne i indirektne učesnike u
organizaciji i održavanju ove umetničke smotre, koje su pre svega bazirane na principima poštovanja fizičke distance, higijene i dezinfekcije, uz korišćenje zaštitne opreme, ali i da će pažljivo
pratiti situaciju u narednom periodu i svaki sledeći korak planirati preventivno, svesno i savesno, znajući da je zdravlje svih nas najvažnije.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA