Novim letom iz Kijeva do odmora u Srbiji

Utorak, 30. mart 2021. 11:45
Autor: OS
Izvor: OS, TOS

Turistička organizacija Srbije će biti domaćin posete grupe novinara, blogera i organizatora putovanja iz Ukrajine, koji u našu zemlju stižu prvim letom kompanije ,,SkyUp Airlines“. 


Tokom trodnevnog boravka, gosti će imati priliku da se upoznaju sa ponudom srpske prestonice, kao i sa lepotama Donjeg Podunavlja.


Obići će lokalitete poput Lepenskog Vira i Golubačke tvrđave, a tokom posete Kladovu, za njih je organizovano krstarenje Đerdapskom klisurom.Foto Piksabej

Na ovaj način privući će se medijska pažnja ka Srbiji kao bliskoj i zanimljivoj destinaciji, a organizatori putovanja će biti u prilici da prošire postojeće programe dodatnim atrakcijama.

Ukrajinska kompanija ,,SkyUp Airlines“ saobraća od 30. marta na relaciji Kijev-Beograd-Kijev. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i petkom.

Uspostavljanje direktnog leta između Ukrajine i Srbije, TOS vidi kao idealnu priliku za jačanje promotivnih aktivnosti i povećanje turističkog prometa iz ove zemlje, oslabljenog usled pandemije korona virusa.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA