Prva organizovana studijska poseta novinara Srbiji od izbijanja pandemije

Petak, 12. februar 2021. 21:10
Autor: OS
Izvor: OS, TOS

Turistička organizacija Srbije će, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, u periodu od 12-21. februara 2021. godine, biti domaćin švedskim novinarima međunarodnog turističkog biznis magazina i online portala Milestone.


Foto Piksabej

Ovo je prva organizovana studijska poseta novinara Srbiji od izbijanja pandemije Covid-19 u 2021. godini.

Tokom posete Srbiji, novinari će u prva tri dana boraviti na Kopaoniku, gde će se, u saradnji sa Skijalištima Srbijem, upoznati sa turističkom ponudom ovog ski centra.

Njihov boravak u Srbiji se dalje nastavlja u prestonici, za koju je planiran obilazak užeg gradskog jezgra, Beogradske tvrđave i Skadarlije, poseta Narodnom muzeju, obilazak Doma Narodne skupštine i Gradske skupštine, kao i poseta Hramu Svetog Save.


Foto Piksabej

Cilj studijske posete je da se Srbija globalnoj publici magazina Milestone, na čijoj su se naslovnoj strani našle ličnosti poput Bila Gejtsa i Pettera Stordalena, norveškog ''kralja hotelijerstva'', predstavi kao destinacija za luksuzni zimski odmor i kratke gradske odmore.

Poseta će biti organizovana u skladu sa svim epidemiološkim merama u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa COVID-19.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA