Novi filmski naslovi u Sinepleks bioskopima

Petak, 08. januar 2021. 23:05
Autor: OS
Izvor: OS,Sinepleks

Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Shopping Center i Cineplexx Galerija Belgrade bioskopi do 13. januara nude i dva nova filmska naslova.


 
Tokom predstojećih praznika, a u skladu sa novim propisanim merama, radno vreme Cineplexx bioskopa je izmenjeno (detaljnije u prilogu). Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma i zatvaraju 15 minuta nakon poslednje projekcije.
 
Samo u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu, pridružite se pravom božićnom maratonu i do sutra pogledajte najlepše praznične animirane i romantične filmove po ceni ulaznice od 250 dinara

Uz svaku kupljenu ulaznicu, Cineplexx vam poklanja jednu ulaznicu gratisKarte su u prodaji!
 
„Sećanja iz Italije“ - Boemski umetnik putuje iz Londona u Italiju kako bi prodao kuću koju je nasledio od pokojne supruge. Društvo mu pravi otuđeni sin, a putovanje će biti idealno vreme da porade na svom porodičnom odnosu. U glavnim ulogama: Lijam Nison, Valerija Bilelo, Mikel Ričardson, Lindsi Dankan.

PRETPREMIJERNO Jakari i veličanstveno pero (sinhronizovano) - Adaptirana priča zasnovana na poznatom francusko-belgijskom stripu. Ova uzbudljiva animacija govori o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima.

Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Postava koja učestvuje u sinhronizaciji: Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Đukić, Anđela Jovanović, Đurđina Radić i Aleksandar Ristoski.
 
Cineplexx bioskopi su mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da su pravi izbor za bezbednu zabavu.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA