U bioskope stiže biografska drama o Areti Frenklin VIDEO

Utorak, 07. septembar 2021. 10:45
Autor: OS
Izvor: Taramaunt film

Film RESPECT (RESPECT) od 9. septembra stiže na repertoare naših bioskopa.


Foto Tramauntfilm

Biografska drama, u kojoj glavnu ulogu tumači fenomenalna Dženifer Hadson, prikazaće vam uspon kraljice Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču koja će vas duboko dirnuti. Ne propustite da doživite ovo sjajno filmsko ostvarenje na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.

Premijera filma RESPECT održaće se u Kombank Dvorani 8. septembra u 20 časova a pre same projekcije filma, biće održan mini koncert soul, jazz , fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja je ponela laskavu titulu 10. mesta na Evroviziji 2015, a koja će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje pevajući hitove čuvene soul dive. 


Foto Taramaunt film

Simbolično, u odeći toga doba koje će nas vratiti u vesele 60., 70. i 80 godine i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Frenklinove, muzičkim i stilskim vremeplovom posetioci će se vratiti u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.

Bojana Stamenov koja će imati čast da peva neke od hitova iz bogatog opusa Arete i na najbolji način nas uvesti u divan film koji potom sledi.

Karte za ovo nezaboravno iskustvo nalaze se u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Kombank Dvorane.

O FILMU: Prateći uspon karijere Arete Frenklin od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna superzvezda, RESPECT je izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas. 


RESPECT će se prikazivati u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš,  Bioskop Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Bioskop Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Čačak), Kulturni centar (Jagodina), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA