Januarski maraton odabranih hit filmova u Cineplexx bioskopima

Sreda, 13. januar 2021. 14:54
Autor: OS
Izvor: OS, Sinepleks

Praznična euforija u Cineplexx bioskopima i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara.Filmska ostvarenja koja smo vratili na veliko platno će i te kako razgaliti vaša srca, a karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije! Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj ne možete odoleti. 

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u svim bioskopima Cineplexx – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ 2D koji možete pogledati i u MX4D verziji, porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ na čelu sa sjajnom postavkom sihronizacije Nikolom Kojom, Bojanom Perićem i Jelenom Tomašević, kao i animirane avanture „Vreme je za sankanje“ i „Kućni patuljci“.

 Sinhronizovanu animaciju „Patrolne šape“, možete pogledati u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu. Romantični naslovi ne jenjavaju u bioskopima, a izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočaraće vam božićnu priču u filmu „Prošlog Božića“.

 Pogledajte sjajnog Miloša Bikovića u neverovatnoj komediji „Sluga“, pridružite se Robert de Niru u porodičnoj komediji „Rat sa dekom“ ili uživajte u sjajnom trileru „Prevodioci“. 

Samo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu vraćamo se u toplije krajeve uz sjajnu akcionu avanturu koju predvodi Dvejn Džonson u filmu „Džumandži“, dok smo za ljubitelje horora izdvojili fantastične naslove – „Tiho Mesto“ i „Nevidljivi čovek“.  

Jer januar je super u bioskopima Cineplexx, koji i jesu mesto opuštanja i pravi izbor za bezbednu i razigranu zabavu. 

*Cena ulaznice od 250 dinara odnosi se na odabrane filmove *Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA