Godišnji horoskop za 2020. godinu

Četvrtak, 09. januar 2020. 20:34
Autor: Ogledalo Srbije
Izvor: Ogledalo Srbije, foto: Piksabej

OVAN

Tokom protekle godine, ovnovi su bili jako vredni i postigli dosta. Ipak, pred njima je još jedna takva godina - puna sreće i prosperiteta.

Vladar 2020. godine je pacov i on daje snagu svima koji uspeh ne dovode nikada u pitanje.Ipak, uspeh ovnovima neće pasti sa neba, već će ličnom zaslugom i trpljennjem i žrtvovanjem zasluženo i dobiti!
Dakle, ovnovi, očekuju vas pobede i uspesi i realizacija zacrtanih ambicija.

BIK

Za bikove koji je realista, nema planova koji su mnogo maštoviti. Ipak, 2020. godina promeniće pogled na svet za sve bikove i oni će poverovati da snovi zaista mogu nekada da se ostvare.

Godinom 2020. upravlja element Zemlje i to u stvari implicira da ća zemljani znak bik dobiti šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijske stabilnosti.

Ova godina je odličan period da bikovi rizikuju i prihvate uzbudljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini je definitivno ostvarenje na ličnom planu za sve pripadnike ovog znaka.

BLIZANCI

Blizancima svaka godina nosi nešto lepo i pozitivno jer oni svaku promenu i novinu dočekuju otvorenog srca i sa optimizmom.
Ipak, nova 2020. godina neće biti posebno neobična za blizance.Očekuje ih miran period ali će im život ipak biti pun anatura i radosti. Tu su i nova poznanstva i putovanja.

RAK

Rakovi koji žele da rade na sebi i maju dovoljno hrabrosti da krenu ka zacrtanom cilju, mogu da u 2020. očekuju uspeh!

Naredna godina je za rakove idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje nečega vrednog što je izgubljeno u prošlosti.

Godina 2020. će biti odličan period za pomirenje sa članovima porodice, povratak u porodičnu kuću ili dovršavanje nekih planova koji u ranijim godinama nisu bili realizovani.

LAV

Osobe u znaku lava čeka bitna godina koja će im biti relativno teška i zahtevna. Uspeće oni koji se usude da pokažu da i te kako imaju dovoljno potencijala i kreativnosti.Lavovima se savetuje da u 2020. nauče nešto novo, promene profesiju ili krug prijatelja.
Mnoge lavove čeka nepredvidiv period značajnih promena, a mnogi će se preseliti, možda i u inostranstvo.
Svaka promena je prilika pa tako lavovima ove najavljene za 2020. godinu mogu biti početak pozitivnih događaja.

DEVICA

Device, budite srećne pošto je za vas 2020. godina izvor sreće za sve rođene u tom znaku. Posebno se u krugu porodice očekuju velika srećna dešavanja.

U ranijim godinama vredno ste se trudili da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, budete dobar roditelj ili rešite stambeno pitanje. Godina 2020. godina donosi upravo porodični sklad i harmoniju.

Neke device očekuju venčanje, stvaranje porodice ili kupovina nekretnine.

VAGA

Poslednjih godina vaš život se pretvorio u jednu rutinu – brige, poslovi, bez romantike i zadovoljstava.
Dobre vesti su da 2020. godina donosi prelepe promene za vage.

Budite spremne na korenitu promenu života, u kojoj ćete uživati.
Moći ćete da se opustite, osetite mir, uživate svakog dana i osetite harmoniju uz voljenu osobu.

ŠKORPIJA

Sa dolaskom 2020. godine, menjaju se prilike na poslu ali i u svakodnevnom životu – sve je više pozitivnih osoba oko vas a i krenuće vas sreća u biznisu.2020. godina je najbolje vreme da korenito promenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – to su sitnice u odnosu na dobitke koji dolaze. Rušite stereotipe i uživajte u uspesima koje ste zaslužili.

Godina koja je počela nosi vam izazove, avanture, slobodu i uživanja.

STRELAC

U 2020. godini, osobe rođene u znaku strelca očekuje ono što im već duže vreme nedostaje. Nekima su to sitnice, a neki će dobiti ono što dugo priželjkuju.

Pred vama je i sudbinski susret, sa osobom na koju ste možda čekali čitavog života.
Čekaju vas brojne promene i to u vašu korist.
Zbog mogućeg susreta sa posebnom osobom, verovatno je i preseljenje.

JARAC

Godinama brinete o drugima i trošite vreme i energiju da vaši bližnji ne bi morali preterano da rade, a pritom ste zaboravili na sebe i svoje potrebe.

Godina pred nama donosi vam priliku da obratite pažnju na sebe samog, na želje, potrebe, ono što vas čini srećnim…
U 2020. godini imaćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san.

Već početkom 2020. godine, utvrdite šta je vaša najveća želja i krenite ka cilju - načinite prvi korak ka njenom ostvarenju.

VODOLIJA

Za sve vodolije 2020. Godina će biti puna napora i zahteva. Finansije vam neće biti naklonjene kao ni uzbudljivi događaji i putovanja.
Ipak, ukazaće vam se prilika da postignete cilj kojem ste se nadali više od godinu dana.

Ovaj period je dobar za taj cilj, ali morate da se koncentrišete na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobedite strah, ne menjajte se i stvari će se složiti, deo po deo. Kao slagalica.

RIBE

Godina 2020. će ribama biti sve, samo ne dosadna! Oslobodićete sve svoje unutrašnje mogućnosti i želje kao i dugogodišnje težnje.
Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, uzbudljiv hobi ili ćete se vratiti starom za koji nekako nikada niste mogli da izdvojite dovoljno vremena.Zvezde kažu da će se u jednom trenutku pojaviti i jedna osoba atletske građe koja bi vam mogla promeniti život u pozitivnom smeru jer će vam pomoći da shvatite kako se uživa u životu. Za ribe je najbitnije da budu pozitivno orijentisane i da bez straha krenu u budućnost.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA